0478 / 26.15.49

Hanegreefstraat 20

3941 Hechtel-Eksel

 

Behandelingen

 

Overzicht van onze behandelingen:

 

Gelaatsverzorgingen

(Medische) pedicure

Epilaties

Prijslijst

Gelaatsverzorgingen

 

Het gamma gaande van de relaxerende gelaatsverzorgingen tot en met de huidverbeteringskuren die een écht zichtbare verbetering opleveren zijn het absolute speerpunt van White Orchid.

 

Door de jaren heen hebben we enorm veel geïnvesteerd in de juiste opleidingen én in het analyseren van de juiste werking van de diverse beschikbare technologiën én hoe deze juist met elk afzonderlijk product het meest optimale resultaat kunnen bieden.

 

Welke behandeling moet ik nemen?

 

De meest ideale behandeling en/of kuur die voor jou van toepassing is bepalen wij steeds samen op basis van 2 factoren:

 

 1. Wat wil jij zelf bereiken met jouw verzorging?
 2. een juiste huidanalyse: hiervoor bieden we elke nieuwe klant die voor een gelaatsverzorging komt, GRATIS een volledige huidanalyse. Hiermee kunnen we oa de échte gesteldheid van je vochtbalans, vetgehalte, ... bepalen en zo de voor jou meest geschikte behandeling en producten bepalen.

 

Maar om je toch al een beetje op weg te helpen volgt hier een beknopt overzicht:

 • Intensieve gelaatsverzorging

  Deze behandeling is écht voor iedereen geschikt en is de meest gekozen verzorging.  Door het individueel aanpassen van de zeer actieve werkstoffen is deze intensieve behandeling een absolute topper, tenzij ... je speciale wensen hebt naar de verzorging van je huid, dan komen de onderstaande 'speciale' verzorgingen of kuren in aanmerking.

 • Relaxerende gelaatsverzorging

  Deze verzoging bestaat uit onze net hierboven beschreven topper, aangevuld met een heerlijke ontspannende nek-, schouder- en rugmassage.  Ideaal om volledig te ontstressen!

 • Mini verzorging

  Basisverzorging zonder gelaatsmassage, dikwijls genomen door teenagers en jong-volwassenen die wel een goede huidverzorging wensen maar een beperkt budget hebben.

 • Intensief hydraterende behandeling

  Deze vochtinbrengende behandeling is geschikt voor elk huidtype, die te lijden heeft aan vocht-uitdrogende factoren zoals de zon(nebank), koude, centrale verwarming, of airco.  Door de grote vochtinbrengende werking van deze behandeling geniet je van direct zichtbaar resultaat.

 • Intensief celregenererende verzorging

  Huidveroudering kan door negatieve milieuinvloeden en de individuele levensstijl negatief worden beïnvloed.  Via deze behandeling gaan we de verzorging van de celstructuur en de celregeneratie stimuleren via anti-oxydanten.  Aanbevolen vanaf een leeftijd van +/- 30 jaar.

 • Intensieve anti-aging voor de rijpere huid

  Deze anti-aging behandeling heeft een stimulerend effect tegen huidveroudering.  Normaal gezien kan deze vanaf een leeftijd van ongeveer 40 jaar genomen worden (maar dit kan ook al jonger indien je huid sterk te lijden heeft gehad van bv langdurige hevige zon).

 • Intensieve acné behandeling

  Deze verzorging is ontwikkelt voor een gerichte reiniging van de huid, het verwijderen van schilferende huiddeeltjes van het huidoppervlak om zo verstopte poriën te bevrijden, het verwijderen van dieper liggende vuildeeltjes en het creëren van een verzorgde huidtoestand.

 • Huidverbeteringskuur

  Bij onze huidverbeteringskuren gaan wij steeds eerst een volledige analyse doen van je huid.  Dit, gecombineerd met jouw wens, zal dan leiden tot een specifiek aan jouw behoeften aangepast behandelingsplan.

Huidverbetering

 

Er bestaat niet 1 gouden product of gouden behandeling die voor iedereen geschikt is om een zichtbare huidverbetering te realiseren.  Daarom biedt White-Orchid altijd eerst een GRATIS gedetailleerde huidanalyse aan alvorens de voor jou optimale behandeling voor te stellen.

 

Enkele van de werkwijzen die wie gebruiken zijn:

 

- microdermabrasie

- radiofrequentie

- ultrasoon

(Medische) pedicure

 

Probeer u eens te realiseren hoeveel kilometers u in het leven door uw voeten wordt gedragen… Hierdoor kunt u te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns, ingegroeide nagels etc. White Orchid kan je hiermee helpen, niet alleen om te verzachten maar ook om te voorkomen.

 

Maar  ook zonder deze ongemakken geven wij graag uw voetjes de  aandacht die ze verdienen.

 

Epilaties

 

Zowel mannen als vrouwen kiezen voor een maandelijkse ontharingsbehandeling.  Door ontharing met de aangepaste harsen (een andere hars voor bv je gelaat, je benen, of je bikini-lijn) blijven de haartjes gemiddeld 4-5 weken weg.  Dit in tegenstelling tot scheren, waar je de eerste stoppels al enkele uren na de scheerbeurt kan voelen. Na elke ontharingsbeurt gaan we de behandelde zone natuurlijk ook steeds met de juiste producten naverzorgen zodat je een optimaal glad en mooi resultaat verkrijgt.  Een mooie gladde en verzorgde huid is niet alleen mooi voor het oog, het is zalig om aan te raken, én het geeft je zelfvertrouwen mee een boost!

 

 

 

Overzicht & prijzen van alle behandelingen

 

Gelaatsverzorgingen al vanaf € 45,-

Huidverbeteringsbehandelingen al vanaf € 60,-

Manicures al vanaf € 18,-

Pedicures al vanaf € 18,-

Onze compacte prijskaart

Onze volledige prijslijst

(met beschrijving van de behandelingen)

White Orchid

inner & outer beauty

 

Hanegreefstraat 20

3941 Eksel (map)

Behandelingen:

enkel op afspraak

MA-DI-DO-VR-ZA

 

Producten:

Alle dagen of

GRATIS aan huis geleverd

Copyright © 2018 White-Orchid