0478 / 26.15.49

Hanegreefstraat 20

3941 Hechtel-Eksel

 

Producten

 

Ik heb een bewuste keuze gemaakt om met zo natuurlijk mogelijke producten te werken die zowel aan de buitenkant (outer beauty) als aan de binnenkant (inner beauty) effectief werkzaam zijn.

 

Hierdoor is mijn keuze gevallen op een productgamma gebaseerd op de fantastische eigenschappen van de krachtige Aloë Vera plant.  Want, wie kent het niet uit grootmoeders tijd?  Bij een wondje werd er een stukje van de Aloë Vera plant afgesneden en als verzorging gebruikt!

 

Aloë Vera

 

De Aloë Vera die wij gebruiken is een natuurproduct afkomstig uit het binnenste van de bladeren uit de Aloë Vera plant.

 

Dit  basisproduct, een soort van gel, kan puur, of afhankelijk van de behoefte, verrijkt met een aantal andere micro-nutriënten, als tablet of als drank genuttigd worden.

 

Verder zijn de verzorgingsproducten die hierop gebaseerd zijn enorm verzorgend, super vochtinbrengend, én zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes.

 

Hieronder staat een fragment uit het RTL4 programma 'Altijd Jong' over de kracht van Aloë Vera:

 

 

Voedingssupplementen

 

Het juiste gebruik van de juiste voedingssupplementen ondersteunt mee een gezonde huid.

 

Waarom?

 

Wel een van de factoren waarvan het wetenschappelijk bewezen is dat ze mee voor een sterkere huidveroudering zorgen zijn vrije radicalen.  Dit wordt ook wel oxidatieve stress genoemd.

 

Ben jij diabeet? Gebruik jij medicijnen? Heb jij vaak last van aandoeningen aan je luchtwegen? Sta je bloot aan schadelijke stoffen op je werk?

 

Stress? Rook jij? Drink jij regelmatig alcohol? Breng jij veel tijd in de zon door of lig je regelmatig op een zonnebank?

 

Als je op één of meerdere van deze vragen met ja hebt beantwoord dan wordt ook jij verhoogd blootgesteld aan vrije radicalen.  Een aantal factoren kan je mogelijk bewust gaan verminderen, maar onze blootstelling aan vrije radicalen tot nul herleiden kan gewoonweg niet: gedurende een mensenleven ademen wij ongeveer 17 ton zuurstof in.  Zuurstof is voor ons levensnoodzakelijk, maar ook bij de omzetting van deze zuurstof in ons lichaam komen er vrije radicalen vrij, zo’n 3 à 4%.  Dit komt neer op 1 ton vrije radicalen!

 

Dit is één van de redenen waarom ik tijdens elke behandeling ook naar het innerlijke kijk en je dus ook advies geef wat de – op dat moment – voor jou beste voedingssupplementen zijn.

 

 

White Orchid

inner & outer beauty

 

Hanegreefstraat 20

3941 Eksel (map)

Behandelingen:

enkel op afspraak

MA-DI-DO-VR-ZA

 

Producten:

Alle dagen of

GRATIS aan huis geleverd

Copyright © 2018 White-Orchid